• 2wvalexey@gmail.com
  • 8:00 - 20:00

Как исправить неисправный холодильник Днепр с исправной морозильной камерой

Ваш холодильник Днепр не охолоджується належним чином, але вбудований морозильник працює нормально? Хоча це може бути серйозною незручністю, не кажучи вже про те, що це може почати коштувати вам грошей, якщо ваша їжа почне псуватися, є кілька простих кроків щодо усунення неполадок, які ви можете зробити, щоб повернути свій пристрій в нормальний робочий стан.

Однак, якщо ви не знаєте, як вчинити, не соромтеся звертатися до нас за професійною допомогою сьогодні!

Що може привести до того, що холодильник Дніпро перестане охолоджуватися?

Якщо ваш холодильник перестає охолоджуватися, зазвичай винні вентилятор випарника, дифузор, термостат контролю температури або дверна прокладка. Нижче ми розглянемо, як ви можете підтвердити, що одна або декілька з цих частин викликають вашу проблему.

Зламаний вентилятор випарника

Вентилятор випарника холодильника Дніпро відповідає за відведення теплого повітря і його відведення від змійовиків випарника вашого пристрою. У той же час холодне повітря спрямовується назад в холодильник, щоб ваші продукти залишалися холодними і при потрібній температурі. Однак, якщо вентилятор випарника вашого холодильника Дніпро зламаний, холодне повітря не зможе циркулювати всередині вашого пристрою, а гаряче повітря теж не буде витіснений з нього.

Ви можете запустити простий тест, щоб визначити, зламаний чи вентилятор випарника. Відкрийте дверцята холодильника. Ви не повинні чути, як працює вентилятор. Закрийте дверцята холодильника і чекайте. Через кілька хвилин випарник повинен знову запрацювати. Якщо ви взагалі не чуєте, як вентилятор випарника працює, ймовірно, він несправний або зламаний.

Зламана дверна прокладка

Ущільнення дверцят запобігає виходу холодного повітря з холодильника Дніпро. Якщо дверна прокладка тріснула, розірвана або зламана, вона не створить ідеального ущільнення. Холодне повітря вийде назовні і знизить температуру всередині вашого холодильника. Огляньте дверну прокладку. Якщо ви помітили будь-які ознаки пошкодження, його необхідно замінити.Ще одна відмінна випробування - закрити дверцята холодильника на аркуші паперу. Якщо папір не рухається, дверна прокладка справна. Якщо папір випадає, потрібно замінити дверну прокладку.

Несправний дифузор

Дифузор холодильника Дніпро контролює потік холодного повітря, що надходить з морозильної камери в відділення для свіжих продуктів. Якщо морозильна камера залишається прохолодною, але холодильник теплий, швидше за все, проблема в дифузорі. Для ремонту дифузора краще звернутися до професіонала. Дифузор на сучасних моделях холодильників часто підключається до плати управління. Тому для ремонту дифузора потрібно більше навичок, ніж для ремонту будь-якого іншого холодильного обладнання.

Чому при ремонті холодильників Дніпро слід покладатися на професіоналів?

Якщо ви зробили необхідний ремонт, а ваш холодильник Дніпро як і раніше не остигає, зверніться до професіонала. Спроба вирішити проблему самостійно може принести більше шкоди, ніж користі. І останнє, чого ви хочете, - це застрягти, купуючи новий прилад або замінюючи зламані деталі. Покладіться на професіонала, який швидко оцінить, знайде і вирішить проблему з вашим холодильником Дніпро. Професіонал поверне ваш холодильник в робочий стан в найкоротші терміни, гарантовано!

Несправний термостат контролю температури

Якщо ваш холодильник Дніпро занадто холодний або занадто гарячий, перевірте термостат контролю температури, який міг бути відрегульований випадково. Регулюючий термостат підтримує ідеальну температуру продуктів і напоїв, тому, якщо вона була випадково відрегульована, це може бути причиною того, що ваш холодильник не такий холодний, як раніше.

В якості альтернативи може знадобитися скидання термостата контролю температури. Щоб скинути термостат контролю температури, вимкніть живлення холодильника Дніпро. Встановіть регулятор холодильника на «0» або «вимкнено». Потім поверніться до бажаної налаштуванні, увімкніть холодильник в розетку і перевірте, нормалізується чи температура. Якщо температура не повертається до норми, ви також можете перевірити термостат за допомогою мультиметра. Однак на цьому етапі рекомендується звернутися до професіонала для обслуговування.

Поради з пошуку та усунення несправностей холодильника

Перш ніж звернутися до фахівця, обов'язково ознайомтеся з наступними порадами щодо усунення несправностей.

Перевірте харчування. Іноді автоматичний вимикач або старий шнур живлення можуть заважати роботі холодильника Дніпро. Переконайтеся, що харчування включено і працює нормально.

Скупчення інею - перевірте, чи не накопичився чи іній в морозильній камері. Якщо буде багато морозу, він може заблокувати вентиляційні отвори і не допустити потрапляння холодного повітря в холодильник.

Очистіть змійовики - змійовики холодильника збирають пил і інше сміття. Згодом це викликає проблеми з охолодженням. Намагайтеся чистити змеевики холодильника кожні шість місяців.

Підтримуйте регулярне обслуговування.

Позвоните нам по телефону +38 (099) 223-4220 +38 (068) 209-4755


Ремонт холодильников Днепр. © 2024
Tools4Shop.com